Tóth Marika üdvözli Önt a parfümök világában

Kedves Látogató! Ajánlom szíves figelmedbe blogomat, ha érdekelnek a parfümökkkel kapcsolatos információk szereted a finom illatú, kíváló minőségi parfümöket! Még egy nagyon fontos információ, hogy ezekhez a parfümökhöz rendkívül ALACSONY ÁRON juthatsz hozzá. Hogyan? További információt a a blogomba, weboldalamba való betekintés után nyerhetsz http://illatvarazs.uzletilehetoseg.com MÉG egy FONTOS INFÓ!!! Az FM nemcsak parfümöt, hanem MUNKALEHETŐSÉGET is biztosít számodra, ami a következő lehetőséggel és feltételekkel leheséges: otthonról végezhető munka, számítógép+internet használásával plusz jövedelem, fő-, és mellékállásban is végezhető munkád akár a hobbyd is lehet az illatok kavalkádjában ÉS VÉGÜL KELL ENNÉL TÖBB, szerintem NEM! teendő: KI KELL PRÓBÁLNI!

Parfümöt venni művészet!

A parfüm történet

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

FM, de mi is ez tulajdonképpen?

2008.07.07. 15:02 | Marika63 | Szólj hozzá!

 

 

Az FM Group World parfümforgalmazó vállalat, amely forgalomba hozta a sokak számára a megfizethetetlen áru, a márkás és  az igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát.

Tulajdonképpen itt minden infó a rendelkezésedre áll, amit az üzletről tudnod kell:

http://illatvarazs.uzletilehetoseg.com/fmuzlet.html

Ajánlom figyelmedbe az ONLINE BEMUTATÓT, amely segít téged abban, hogy még további fontos információ eljusson hozzád, amely hozzásegít téged ahhoz, hogy a  számodra megfelelő döntést meg tudjad hozni:

http://karybem.extra.hu/bem1.avi

http://karybem.extra.hu/bem2.avi

 

Az FM parfümök "illatbankja"

Az FM megállapodást kötött a német Drom Fragrances International céggel, amely a világ legnagyobb gyártó cége ezen a területen (www.drom.com). Ebben a gyárban jól ismert márkák illatanyagait állítanak elő. Így az FM garantálja a kiváló minőséget. 

Hazánkban az első termékek 2005. márciusában érkeztek, az értékesítő hálózat pedig jelenleg szerveződik, komoly üzleti lehetőséget rejtve a belépőknek.

A cég sikerét egy egyszerű ötletnek köszönheti:
Alternatív illatokat gyárt, gyakorlatban a parfümök illatán és minőségén változás nem érezhető. Egységes ízléses csomagolásban piacra dobja az illatokat új márkanévvel. Ez a FREDERICO MAHORA (FM).

A TERMÉKEKET UGYANAZON ELJÁRÁSSAL, A LEGMAGASABB MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEKNEK MEGFELELŐEN ÁLLÍTJÁK ELŐ, MINT A NÉHA MEGFIZETHETETLEN LUXUSTERMÉKEKET.

Célunk olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron.
A z FM parfümök utángyártott termékek, ezért minden női és férfi illat ugyanolyan csomagolásban van. Nem kölnikről, hamisítványokról, hanem Eau d' parfume-ökről van szó!

Miért érdemes az FM Group termékeket vásárolni?

- Mert a vásárlók azt a minőséget kapják, amit várnak, egy parfümtől. Eredetileg a gyártók a gazdagabb rétegeket célozták meg a parfümökkel. Az FM Group által mindenki számára elérhetővé válnak a kellemes illatok.
Így egyre többen kezdik használni a parfümöket, igaz nem egyedi csomagolásban, de a várt minőséggel!

Hogyan lehetséges a rendkívül kedvező ár?

Egy parfüm árának csak 10% az illat ára.
A többi marketing, reklám, csomagolás, logisztika, stb. és kiskereskedelmi haszonból tevődik össze. Ezekkel a költségekkel nem kell számolni az FM parfümöknél, ezért lehetséges, hogy hozzájussunk a kedvenc illatunkhoz rendkívül alacsony áron.

 Mi az illatot viseljük és nem a csomagolást!

Itt még egyéb információk, amelyek ismerete biztosítja számodra a sikeres üzletet:

Termékforgalmazói lap: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/fminfo/uploads/ekforgalmazoi_megallapodasUJ.pdf

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jomelo63.blog.hu/api/trackback/id/tr85557329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása